2014. december 25., csütörtök

Acapella sajt

Acapella egy lágy kecskesajt által Andante Dairy, Soyoung Scanlan. A soft-repined sajt, jön a három fajta: "piramis" van egy csonka gúla alakú, száraz és kemény húsú súlya körülbelül 7-8oz. "Round" súlya mintegy 3oz miután egy kis kerek alakú, lágy és krémes textúra. Ahhoz, hogy egy klasszikus francia kecsketej megjelenését puha, krémes textúra.A sajt egy enyhe, vajas íz enyhe gyógynövény aroma. Tartalmaz mikrobiális tejoltót. A sajt tálalva Burgundy borral
Készült kecsketejből, Származási ország: United States, Régió: California, Típus: lágy , puha-érlelt
Mielőtt rossz ötlet, ez nem egy blogbejegyzést sajt témájú kórusművek énekelt idétlen középiskolások à la TV "Glee". Ehelyett, ez körülbelül Acapella , sima krémes kecskesajt, hogy harmonikusan ötvözi a borsos ízű annak ash bevonatú kéreg gyógynövény aroma származó puha sütemény-szerű paszta. Szóval, mi erről a sajt Andante Dairy Petaluma, Kalifornia idézi a cappella éneklés? Beszéltünk Soyoung Scanlan, tulajdonosa Andante Dairy, hogy megtudja, hogyan ez a hivatkozás a zenét tükrözi nem csak a tiszta ízét kecsketej, hanem a kézzel folyamatban részt létrehozásában a sajtot.
Mint a cappella kórus énekel, amely nem jár a kíséret eszközök Acapella (a sajt) kiegészül sem a tehén, sem juhtej. Mivel teljes egészében a kecske, a tej Acapella megőrizte gazdag növényi ízét. A magas költségek kecsketej, Scanlan kezdte pályafutását, így vegyes sajtok, de ha egyszer ő maga tejtermékek, úgy döntött, hogy készítsen 100 százalékos kecskesajt megragadni a teljes ízét a tej. "Meg akartam mutatni a szépség kecske tej Acapella, tiszta és egy kísérő nélküli (Azt, hogy vegyes sajt is)", mondja Scanlan. "Számomra kecsketej szép és finom, így a munka a gyengéd érintés, hogy a minőség." Hasonló a kórus, amely arra kényszeríti a közönséget, hogy összpontosítson csak az hallgat hangok Scanlan arra ösztönöz bennünket, hogy fordítson nagyobb figyelmet az íze a kecsketej. , a sajt autentikus füves ízlése energetizálja az érzékeket, és úgy tűnik, hogy felemelje a lelket, ugyanúgy, mint kórusmuzsika. "Ha látom a friss kecsketej, a szívem énekel", mondja Scanlan. "Vannak, akik megkérdezik, hogyan lehet a sajt íze él, és a válasz az, hogy meg kell, hogy életben, ha teszik, meg kell, hogy jelen legyen az összes érzékeit." Ő utalva arra, hogy ő mindent megtesz kézzel használata nélkül szivattyúk és egyéb berendezések. időigényes folyamat tapintható részt létrehozni Acapella megéri az extra munkát. Ellentétben ipari sajt, ez kecskesajt gazdagabb íz. "Kecsketej finom, és kéri, hogy a gyengéd érintés," mondja Scanlan. "Amikor íze kézzel sajt, akkor kell kóstolni munkáját kezét." Más szóval, kézzel készített sajt ne legyen gyártott egységes íz, mint a Kraft kislemez. Ehelyett kell olyan szintű komplexitás, ami az egyik tükrözik, és koncentrálni a sajt aroma és harap. Scanlan is nevezték őt tejtermékek "andante" a hangsúly a lassabb ütemben, amely az embereket kell kóstolni kézműves sajt. "Andante nem azt jelenti, lassú, ez a sebesség a séta", mondja Scanlan. "Ha van valami, hogy figyelni, akkor lelassul." az üteme, hogy az emberek íz élelmiszer gyakran hasonlítják a zenei mozgások. Hasonló a Acapella, a nevét, a tehéntej sajt Sarabande befolyásolta tánc. Röviden, ezek a cross-szenzoros metaforák, értesítsen minket, hogyan ízét minden falat sajtot. Tehát, ha ízű Acapella, győződjön meg róla, hogy lassítson, és elsősorban az érzékeit elnyeli a szaglás, ízlelés, tapintás és a sajt. Ez lesz a zene, hogy az ízlelőbimbókat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése