2014. december 26., péntek

Hajdú Mascarpone

Utóhőkezelt, cukrászati tejtermék Összetevők: magas hőmérsékleten hőkezelt tejszín, víz, vaj, sovány tejpor, zsíros tejpor, burgonyakeményítő, stabilizátorok: (E407, E471, E460, E417)
Szárazanyag tartalom:     min. 40 gr. / 100 gr
Zsírtartalom a szárazanyagban     min. 55 gr. / 100 gr
at 2-+10 C
műanyag pohár, alutető, koronás fedél
Külső jellemzők: (forma, megjelenés):     Fehérszínű, fényes kenhető állományú termék
Belső jellemzők:     Egynemű, krémes
Állag:     Jól kenhető               
Illat és íz:     Jellegzetes, enyhén édeskés,  idegen szagtól és  íztől mentes

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése